Eva

EvaDen här lite annorlunda magnetlisten köpte vi till våra knivar förra året. Platsen där vi ville ha knivarna är under ett köksskåp och med vår vattenkokare framför, så det var viktigt att lätt kunna få tag på knivarna. Denna tycker jag är lite mer funktionell än de traditionella "platta" listerna.

Är helt enkelt väldigt nöjd med vår knivlist. :-)

Listen heter
Magneto och är formgiven av Poul Solbjerg och Peter Egelund. Varumärket är Eva (Tror t.o.m. det stod Eva Solo på förpackningen). Vi fick tag på den via Duka Josephsson här i Göteborg, kommer dock inte ihåg priset.

Foto:
Eva

Kommentarer
Postat av: Helen

Vilken smart grej. Skulle vilja byta ut vårt knivblock (tar bara upp yta på köksbänken) till något annat men har ännu inte hittat vad jag söker riktigt. Gillar inte riktigt de platta magnetlisterna. Du minns inte alls vad den kostade alltså...? Kanske ska kolla på Duka.

Postat av: designfreak

Hej Helen! Jag tror den kostade runt 400 kronor. Kanske 450...? Såg den häromdagen på Duka Josephssons i Göteborg, men såg att du bor i Värmland. Om de inte har den på Duka i närheten av dig så kanske de kan skicka den iaf.

2007-06-30 @ 09:31:10
URL: http://designfreak.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback