Arto vas

Arto vase
Var och hälsade på min mamma m. familj i helgen och fick mig en liten överraskningspresent! Så himla snällt!

En jättefin, röd vas låg det i paketet, perfekt när man har några få snittblommor. Vasen heter Arto Vase och kommer från
Design House Stockholm. Fick "order" om att ha den i köket eftersom den passar med lite andra röda detaljer som vi har hemma (ex. espressobryggaren) :-)


Foto: Design House Stockholm

Universalfjärrkontroll

Remote controlHäromdagen fick jag spel på alla fjärrkontroller som ligger på soffbordet, den ena fulare än den andra. Så drog med sambon till NetOnNet och köpte den här riktigt snygga universalfjärrkontrollen, Philips SRU-9600 (Pris 795 kr).

Efter lite trixande så har vi nu fått den att fungera riktigt bra. Den enda fjärrisen vi kan behöva i mellanåt är den till hemmabiosystemet, för det är en massa specialknappar på den. Men för "normalt" tv-tittande, cd-spelande och dvd-spelande fungerar allt med den nya fjärrkontrollen. Bäst av allt är helt klart att man kan spela in macron, typ All On/Off, vilket innebär att man kan slå på/stänga av alla apparater med en knapptryckning. Likaså kan man spela in ett macro för ex. titta på DVD-film.


Foto: Privat - designfreak