För fåglarna!

birds
Foto:
Green and blue

Om jag hade haft en trädgård så hade jag verkligen kunnat tänka mig de här söta fågelkloten från Birdball. Riktigt söta!

Enligt Sköna Hem finns dessa bollar på Trädgårdsrum nere i Limhamn för 559 kronor.

Köpenhamn

Är nyss hemkommen från en fantastisk helg i Köpenhamn där jag och sambon mötte upp med Australiska vänner som är på resande fot genom Europa.

Lördagen var helt underbar, fastän den började lite dramatiskt. Vi kom på några ficktjuvar på bar gärning när den ene hade handen nere i en gammal dams ryggsäck. Vi sprang fram och började hojtade såklart, och lyckades skrämma bort ficktjuvarna. Damen märkte aldrig något (hon var på väg in på ett shoppingcenter och märkte aldrig vad som hände bakom henne) så vi tog på oss att ringa polisen. Jag hade dessutom lyckats knäppa ett bild på en av tjuvarna som jag ville överlämna till polisen. Sagt och gjort, men förstås vet jag inte om de lyckats få fast ficktjuvstrion. Hoppas det iaf!

Men förutom den dramatiken har vi haft en lugn helg med många långa promenader genom staden. Och mycket god mat och en hel del pilsner förstås :-)

Hann tyvärr inte med någon shopping (eller rättare sagt - ingen annan ville shoppa...), så blir bara sightseeingbilder idag.

Copenhagen
Foto: Privat - designfreak

Tändsticksask

matches

Kunde inte låta bli att köpa den här söta tändsticksasken när jag hade vägarna förbi Åhléns häromdagen. Mönstret påminner ju förstås om Sergels Torg, det är svårt att missa :-)

Snittblommor!

flowersRätt nyligen var det ägarbyte på den blomsteraffär som ligger på vägen hem från jobbet. Och den nya ägare rear ut snittblommor till halva priset varje fredag, så nu har det stått snittblomor hos oss varje dag i tre veckor!

Är helt enkelt för billigt för att låta bli att handla några stycken på väg hem på fredagseftermiddagarna. :-)

Igår blev det de här gula solbollarna och de gröna härliga krysantemumvarianterna. När jag kom hem med dem sa sambon att sådana (solbollarna) växer ju hemma (Australien), så det var ju lite kul förstås - för jag har då aldrig sett dessa innan.

Foto: privat - designfreak