Trevlig sommar!!!

Imorgon börjar min semester - jippi!!! Det blir först två veckor ute i stugan i Stockholms skärgård (bilderna nedan är från förra året), och sen får vi se vad som händer de sista veckorna. Blir alltså ett uppehåll här i bloggen på minst två veckor.

Vi passa på att önska er alla en riktigt trevlig sommar! Hoppas att det blir bättre väder nu framöver.

/designfreak


sommar
Foto: Privat - designfreak

Söt tekanna från Broste Copenhagen

Häromdagen fyllde en kompis år och i present köpte jag och sambon bl.a. den här söta tekanne- och koppsetet från Broste Copenhagen. Kostade 99 kronor på Phillies Design på Linnégatan här i Göteborg.

Kompisen, som just nu är på besök hemma hos oss (kommer från Australien), blev jättenöjd! Hon älskar te!

broste copenhagen
Foto: Privat - designfreak

Arbetshörnan klar!

Äntligen har vi fått tummen ur och fixat till vår arbetshörna som fram tills nu varit rent kaotisk! Bara lite sladdar att gömma kvar, men det får sambon fixa imorgon eftersom han redan har semester ;-)

Som jag skrev tidigare idag så har vi köpt en köksbänksskiva i ek (60 x 200 cm) från Bauhaus och satt på vanliga ben från IKEA. Oljade in skivan också så den fick en lite varmare färg. Hyllorna, hurtsen, stolen, lamporna och lådorna är även de från IKEA. Den stora, svarta arkivboxen som skymtar i nedre högra hörnet kommer från Granit.

Är så skönt att äntligen ha lite ordning och reda i arbetshörnan! :-)

ordning och reda
Foto: Privat - designfreak

Skrivbord

Vi håller just nu på att pimpa vår arbetshörna därhemma. Har inte så mycket kvar nu, några spotlights som skall upp bara, och sen ska kablarna fixas till. Ska bli så skönt när det är klart!

Vår idé för skrivbordet var att vi köpte en köksbänkskiva i ek och satte vanliga IKEA-ben på den. Blev faktiskt riktigt fint.

Det här skrivbordet nedan från
Mio är ju supersnyggt, men kostar mer än det femdubbla mot vad vår slutkostnad för skrivbordet blev... Plus att vårat ju är skräddarsytt för vår hörna.

mio cleo
Foto: Mio


Skugga ljusstake

Jag och sambon har flera gånger sett den här ljusstaken ute på stan. Men det råder delade meningar om den...

Sambon tycker den är tråkig och ful, men själv gillar jag den! Men blir nog ingen sån här hemma hos oss eftersom vi är så oense...

Kostar 995 kronor på
DesignOnline. Formgivaren är Alexander Lervik.

skugga
Foto: DesignOnline (montage av designfreak)

Yankee candles på nätet!

Nu finns Yankee Candle att köpa på en svensk nätbutik vilket jag inte sett förut. Det är Månssons ligger bakom svenska Yankee Candles webbutik för dessa underbara doftljus. http://www.yankeecandle.se/ 

Härligt!!!

Yankee candle
Foto: Yankee Candle (montage av designfreak)