Mer Eva Solo

Igår bar det av till Danskdesign nere i Billdal för att hämta upp en order. De har ju bra erbjudanden på Eva Solo-produkter för tillfället, så en tekanna (till) och 6 st latteskedar blev det.

På vägen hem stack vi förbi Freeport där vi kompletterade vår uppsättning av Höganäs med ytterligare 4 mattallrikar (diameter 26 cm, 69 kr styck på Fabriksbutiken)


Foto: Danskdesign

Eva Solos badrumsserie

Jag gillar verkligen den stilrena badrumsserien från Eva Solo. Lite speciellt gillar jag handdukarna och upphängningsknopparna till dessa.


Foto: Eva Solo (Montage designfreak)

Drömmen om en Stingray...

.. har funnits länge. Och den blev inte mindre direkt när jag idag fick syn på den här versionen i vitt läder som finns att köpa på PID.se för 31 621 kronor. Som hittat eller vad säger ni? ;-)


Foto: PID.se

Eller varför inte den här modellen i Makassa från Danskdesign? Den är något billigare, 23 400 kronor.


Foto: Danskdesign

Ernst Billgren designar glas

Branschnyheter.se fick jag se en artikel om att Ernst Billgren gör glas till Kosta Boda. Normalt sett gillar jag inte glas med "en massa krusiduller", men den här serien fick mig verkligen på gott humör. Skulle helt klart kunna tänka mig vattenkannan med anden i :-)

Serien heter "New friends" och inspirationen kommer från mytologi, natur och nationalromantik.


Foto: Branschnyheter.se

Efter ett långt uppehåll...

.. ska jag försöka komma igång med bloggen igen ;-)

Vi flyttade ju till vårt nya hus för ca 6 veckor sedan, och det var fullt ös innan flytten, och sen har det varit fullt ös efter. Har kommit någotsånär tillrätta, men fortfarande är det ett par lådor som är ouppackade och en del hyllor och sånt att sätta upp.

Har inte haft tid att varken blogga eller spana runt på inredning. Men en sak har jag iaf inhandlat till huset, ett par solstolar så här lagom till hösten :-)

Hittade nämligen ett par Spaghetti-solstolar till halva priset på
Svenssons i Lammhult. Ordinarie pris är 1395 kronor.


Foto: Privat - designfreak