Spur of the moment(s)

Moments
...ja, så kan man väl kalla dagens impulsköp. Trillade förbi den mysiga affären Klara of Sweden vid Masthuggstorget här i Göteborg. Och några minuter senare hade jag införskaffat ett nytt duschdraperi från Marimekko med mönstret Moments (designer Maija Louekari). Har länge gillar detta mönster och har velat ha det på ena väggen, men tyvärr är trycket för stort för den avsedda platsen.

Men så nu blev det ju en bra lösning genom att ha det i duschdraperiet istället :-)


Foto: Privat - designfreak

Äntligen!

KartellÄntligen är vår FLY-lampa från Kartell på plats över soffbordet. Den utan repor alltså...

Vi var nämligen en av de olyckliga som i slutet av förra året köpte en sånhär lampa ur en sändning med felaktiga skärmar - fulla av repor! Och efter detta missöde hos
Kartell har det tagit väldigt länge för affären att få in en ersättningsskärm till oss. Men så äntligen kunde vi idag hämta vår nya skärm och ersätta den gamla repiga. Mycket bök helt enkelt med turer fram och tillbaka till affären. Men det var det värt nu när den är på plats (utan repor) :-)

Vi köpte lampan i färgen Sage hos Möbelgalleri Anna som har skött det hela så gott de kunnat, så all heder åt dem.

Foto: Privat - designfreak

Längtar till sommaren...

papaya
Foto:
Papaya

Med det här vädret vi har är det kanske inte så konstigt att man längtar till sommaren! Så därför gick jag in på Papayas hemsida och kollade in deras sommarkollektion nere i Australien. Fick syn på några härliga ljuslyktor som inte skulle sitta fel till sommarnätterna på balkongen eller uteplatsen om man har en sådan. De till vänster påminner faktiskt om något jag sett här i Sverige - kanske är så att det finns liknande att få tag på här?